OM OS

                                                  

Naturlighud.dk er stiftet af Iben Helene Larsen og Nina Jakobsen. Under vores tid som studerende, var der ikke råd til megen luksus. Derfor vil Naturlighud.dk være en platform hvor der er råd til luksus, i mens man passer på pengepungen og miljøet. Alle vores produkter er økologiske og produceret under ordnede forhold. 

På Natulighud.dk har vi gjort det let for dig, der ønsker lækker blød hud og samtidig ønsker at tænke bæredygtigt. På Naturlighud.dk ønsker vi at være med til at reducere brugen af hormonforstyrrende stoffer og derfor er alle vores produkter miljø- og allergivenlige. Alle vores plejeprodukter er økologiske og organiske samt alle Urtekrams produkter har fået tildelt Cosmos Organic certifikatet.
Ingen af vores produkter er testet på dyr.

Vores SAMA tørbørster er lavet af bæredygtige bionedbrydelige råmaterialer af henholdsvis jute-, sisal- og kokos fibre. Disse forskellige fibre er nøje udvalgt (hvorfor er de udvalgt). Den forarbejdning fibrene får indeholder ingen skadelige stoffer, for hverken mennesker eller miljø.  Alt træ som er benyttet til børsterne, er affaldstræ fra træskæringer, på Sri Lanka. På den måde reduceres produktionsspild, hvilket et win-win for alle.

SAMA tørbørster bliver produceret i Sri Lanka.  Alle børsterne er håndlavede. På fabrikken arbejder der kun kvinder og primært kvinder som er eneforsørgere. Der er god mulighed for kvinderne at bringe dele af arbejdet med hjem, så de kan harmonere familielivet samtidig med at de kan tjene penge. Der er ingen børnearbejde tilladt og alle medarbejdere skal minimum være fyldt 18 år. Derfor bidrager SAMA til social bæredygtighed, hvor kvinder har mulighed for at skabe en fremtid for dem selv og deres børn.

Det er vigtigt for os, hos NaturligHud.dk, at være transparente omkring vores processer og produkter.  Derfor er du altid velkommen til at skrive til os med eventuelle spørgsmål til vores produkter.

Vi håber du nyder vores site!

Hilsen Iben og Nina 

 

 

Liquid error: Could not find asset snippets/enzimify.liquid