Hjemmelavet Lavendel Body Scrub

Prøver mig lidt frem med forskellige hjemmelavede body scrubs, denne her er med lavendel og er lige så nem at lave som den jeg lavede for et par uger tilbage med rose. Læs opskriften her

Det gode ved lavendel er at den er virkelig tilgængelig og selvom det er sidst på sæsonen, så kan man sagtens finde nogen blomster som stadig dufter helt fantastisk. Derudover er lavendel helt fantastisk til din hud for den er rig på æteriske olier, syrer, coumariner, tanniner og (i blomster) saponin. Det er simpelthen en vidunderlig æterisk olie, som kun vil gøre kun hud godt. 

diy opskrift sukker lavendel nem body scrub

Opskriften er så nem, nok den nemmeste indtil videre. 

2-3 spsk lavendelblomster uden stilke

2-3 spsk kokus olie

300g sukker

Blend 2-3 spsk lavendel blomster med 2-3 spsk flydende kokusolie, tilsæt derefter cirka 300g almindelig sukker. Sukkeret skal tilsættes lidt efter lidt og røres efter med en ske da scrubben er ret "tør".

Holdbarheden på denne her scrub er ligesom med de andre rigtig god, fordi den nærmest bare består af sukker + den dufter dejligt i rigtig lang tid. 

Jeg synes du skal prøve den, den er så nem, jeg bruger den i badet og huden bliver så lækker af den! Kombiner den evt. med lavendel body lotion fra urtekram, så du får fuld duft effekt af lækre lavendel. 

urtekram lavendel body lotion hud produkter hjemmelavet diy body scrub med lavendel


Skriv en kommentar

Liquid error: Could not find asset snippets/enzimify.liquid