DIY Rose Body Scrub

Denne her scrub er helt fantastisk som værtinde gave fordi den er så smuk. Du kan lave en scrub, som har din yndlings farve alt efter hvilke roser du har i haven, eller rosen bladene fra en buket som er begyndt at hænge lidt med mulen. Hvis ikke du er så heldig at have en buket stående, er det lige nu sæson for hyben roser, de blomster overalt på offentlige steder, så der har man muligheden for at snige et par roser med hjem, helt gratis!!! Plus hyben roser dufter helt fantastisk. Det allerbedste er faktisk at lave 2 scrubs, én til dig selv og én du synes fortjener noget lækkert. 

body scrub, homemade, diy, sukker, rose scrub

Jeg brugte til min scrub: 

400g sukker 

5 spsk kokus olie 

Rosen bladene fra 3-5 roser (helst duft roser)

Jeg startede med at blende rosen bladene med olien, og derefter kom jeg sukkeret i. Resultatet blev helt fantastisk og jeg glæder mig til at give den væk.

Hvis du står og mangler en værtindegave og ikke ønsker eller har tiden til at lave den selv, kender jeg ikke nogen, som ikke ville blive glad for Urtekrams body scrub med rose. 

rose body scrub, urtekram, homemade, diy, rose, sukker

God fornøjelse!


Skriv en kommentar

Liquid error: Could not find asset snippets/enzimify.liquid